Тервел избухнал срещу Андреа: Как я търпя брат ми 13 години - истерии, лиготии, снимки като магистралка...


Тервел избухнал срещу Андреа: Как я търпя брат ми 13 години - истерии, лиготии, снимки като магистралка...
Снимка: Instagram

28500 0

Тервел Пулев е избухнал по адрес на Андреа заради брат си Кубрат, твърди клюкарско издание. Боксьорът заявил, че брат му трябва да получи медал, защото е търпял певицата 13 години.

"Ако бях аз, да съм й бил шута на петата година, че и това е много, а той стоя до нея цели 13. 13 години, през които чу и видя какво ли не, особено накрая, когато тя изпадаше в тотално неадекватни състояния и кризи. Лиготии, сцени на ревност, истерични припадъци, какво ли не видя от нея", избухнал по-малкият брат Пулев според кliuki.bg.

"Паралелно с това трябваше да й търпи изцепките и снимките като на магистрална труженичка в мрежите", допълнил спортистът, ако информацията е вярна. Според изданието Тервел четял с много гняв публикациите на блондинката по адрес на Кобрата и го съветвал да реагира.

Той го карал да излезе в медиите и да разкаже цялата истина за отношенията си със силиконката. Батко му обаче не искал, защото го намирал за "безсмислено". А ето заради какво видео фенове заподозряха Андреа, че работи в порното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички