Тервел Пулев: Играх все едно срещу Меси, изобщо не съм далече от нивото на Сергей Ковальов


Тервел Пулев: Играх все едно срещу Меси, изобщо не съм далече от нивото на Сергей Ковальов
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

3505 0

Българският боксьор Тервел Пулев даде интервю пред "БГНЕС", в което говори за загубения мач от Сергей Ковальов и предстоящата втора битка на брат му Кубрат срещу Дерек Чисора:

"Аз съм много изненадан, защото мачът, който изиграх срещу Ковальов в САЩ, ако трябва да го сравня с най-популярния спорт, нали повечето хората да успеят да разберат сравнението, играх все едно срещу Меси или срещу някой от най-добрите футболисти, те си остават легенди и имат невероятни качества", започна Тервел и добави:

"Играх срещу боксьор, който има запазено място на легенда в света на бокса. Даде ми много, независимо, че мачът беше по мое мнение доста равностоен, независимо че имаше перипетии с кантара, които не ги коментирахме. Аз съм много доволен и щастлив от изводите и че успях изобщо да разделя един ринг с тази легенда. Видях, че изобщо не съм далеч от неговото ниво, това са неща, които много повече ме радват от това съдията да ми вдигне ръката", каза той за първото си поражение на професионалния ринг, отричайки то да му се е отразило негативно.

Относно втората битка между Кубрат Пулев и Дерек Чисора

"Аз вярвам в него. Кубрат Пулев е един човек, който ни показва, че невъзможните неща могат да се случат с неговата вяра, дух, с това, че винаги му се присмиват, има подигравки от тоя етап, ако погледнем какво коментират хората. Всъщност, той е човекът, който върви напред и показва как се прави, другите казват как няма да се справи, той върви и показва как трябва да се прави", коментира Тервел Пулев.

Вижте още: Кобрата се закани: Чисора го чакат много мощни крошета в главата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички