Бивш съперник на Майк Тайсън нокаутира брутално скандалджия (ВИДЕО)


Бивш съперник на Майк Тайсън нокаутира брутално скандалджия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1795 0

Бившият британски боксьор Джулиъс Франсис обра много от заглавията в редица спортни медии, след като бе заснет да раздава правосъдие по улиците на Лондон.

В социалните мрежи се появи видео, в което Франсис нокаутира брутално агресивно настроен тип, който се опитва да се разправи с друго лице. 

Случилото се е станало около "BOXPARK Wembley", където Франсис работи в момента като охранител. Първоначално се вижда как бившият боксьор страни от конфликта и се опитва да убеди проблемния тип, че няма нужда да се стига до ексцесии, но изглежда нервите на британеца са стигнали своя лимит.

Въпросният клип набра сериозна популярност в социалните мрежи, а почитателите на бокса останаха впечатлени от безмилостното кроше на Джулиъс.

В момента казуса се разследва от британските власти и се очаква много скоро те да излязат с официално становище за случката в Лондон. 

Припомняме, че Франсис излезе на ринга срещу страшилището Майк Тайсън през 2000  година, но успя да издържи само 2 рунда, преди да бъде нокаутиран от Железния Майк. След това формата на бившия боксьор пада стремглаво надолу и той завършва професионалната си кариера като боец с 23 победи, 24 поражения и 1 равенство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какъв отговор даде Майк Тайсън на въпрос, който вълнуваше боксовия свят дълго време.

Бруталния нокаут може да видите тук:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички