Кобрата се закани: Чисора го чакат много мощни крошета в главата (ВИДЕО)


Кобрата се закани: Чисора го чакат много мощни крошета в главата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2532 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се закани да нанесе много мощни и многобройни удари в главата на Дерек Чисора в предстоящата им битка в началото на юли. Кобрата сподели, че се чувства отлично и смята, че ще победи Чисора, който е опасен боксьор, но не вижда нищо специално в него в последните му мачове.

"Как се чувствам? Страхотно! Чувствам се невероятно! Щастлив съм. След победата ми над него не вярвах, че ще се бием отново, защото не се нуждаех от реванш, а и той не искаше. Сега той иска реванш и смята, че е по-добър, но аз не вярвам. В последните му три мача не виждам нищо специално. Той не променя нищо. Ще видим, ще бъде интересен мач със сигурност", започна Кубрат.

"Кариерата на Дерек е интересна, защото не е страхлив боксьор и е готов да се бие с всеки. Харесвам това. Може би затова той има толкова много загуби. Той е интересен и опасен боксьор, затова приех този мач. Имам много енергия и сила и съм готов."

"За мен това не е война, а спорт. Искам само да победя. Ще му покажа как ще спечеля с добри, силни и много на брой удари в главата му. Не се страхувай, Дерек", добави още Кубрат Пулев в интервю за Boxing Social. Българинът допълни, че мечтата му е да спечели световната титла в тежка категория.

В същото време Дерек Чисора гарантира, че ще нокаутира Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички