Какво би направил Тервел Пулев в ситуация на война като Усик и братя Кличко?


Какво би направил Тервел Пулев в ситуация на война като Усик и братя Кличко?
Снимка: LAP.bg

2589 0

Българският боксьор Тервел Пулев обяви, че в ситуация на война в нашата страна би постъпил като колегите си братя Пулеви и Олександър Усик и би защитавал родината си по някакъв начин. Той коментира и санкциите срещу Русия заради войната в Украйна, които засягат руските спортисти.

"Ако в България, не дай си Боже, се случи нещо подобно, разбира се, ще захвърля личните неща и ще се поинтересувам дали мога с нещо да помогна. Бих постъпил по подобен начин като братя Кличко и Усик", каза спортистът пред "Нова". 

Според него трябва всички мъже да минават през казарма, защото това изгражда характер и дисциплина, и би се радвал, ако тримата му сина минат през казарма.  Изрази мнение, че е нечестно изключването на руски спортисти от международни състезания, защото те стават жертви на войната. 

"Руският състезател и отбор вина нямат. Те искат да се реализират, да покажат на какво са способни и малко не е честно спрямо тях", посочи по-малкият брат Пулев. А ето какъв бе коментарът на брат му Кубрат на сходни въпроси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички