Тайсън обясни грубостта си към AJ и призова: Подпиши договора, голямо момче!


Тайсън обясни грубостта си към AJ и призова: Подпиши договора, голямо момче!
Снимка: Getty Images/Guliver

2641 0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри се изказа доста грубо за своя бъдещ съперник Антъни Джошуа след победата на звездата над Кубрат Пулев. Претенциите на "Циганския крал" бяха, че Джошуа не е обявил тяхната бъдеща битка след нокаута над българина. Изразът, който Фюри използва, бе, че сънародникът му се е "на**ал".

Малко по-късно шампионът на WBC обясни защо е била тази атака, макар че не се извини. В допълнение той нарече за пореден път Джошуа "клошар" и му обяви, че ще го нокаутира до края на трети рунд.

"Гледах мача на Джошуа с Пулев и не бях впечатлен от това, което направи. Тогава, когато битката приключи и те даваха интервю, публиката искаше да чуе, че той ще се бие с мен, но Джошуа избегна въпроса. Честно казано, беше малко разочароващо, тъй като тази битка се разгръщаше от години, а той избегна въпроса, сякаш не иска да се бие", коментира Тайсън в "Добро утро, Великобритания".

"Затова влязох в социалните мрежи и дадох на всички да разберат, че искам да се бия и съм готов за това. Подпиши договора, голямо момче", призова сънародника си Фюри. А ето как Джошуа отговори на заканата му, че ще го нокаутира за 3 рунда. 

Водещите световни букмейкъри все още са предпазливи в това да посочат кой би бил фаворит в евентуален двубой между двамата британци. Според целия боксов свят това ще бъде най-огромното събитие и ще генерира стотици милиони, а и може да провъзгласи един единствен обединен шампион във всички версии. Според Bet365 вероятността да има такъв двубой е оценен с коефициент 1.30, тоест букмейкърът го счита за сигурен над 80%. Ако използвате bet365 бонус код, може да се възползвате и от ексклузивните предложения на компанията за всички топ спортни световни събития.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички