Джошуа отговори на заканата на Фюри, че ще го нокаутира за 3 рунда


Джошуа отговори на заканата на Фюри, че ще го нокаутира за 3 рунда
Снимка: Getty Images/Guliver

6094 0

Световният шампион на IBF, WBA и WBO Антъни Джошуа коментира силните думи на Тайсън Фюри, който след мача на британската звезда срещу Кубрат Пулев снощи се закани да нокаутира сънародника си. Фюри обеща, че ще нокаутира Джошуа за 3 рунда, когато двамата се срещнат в битка за обединяване на четирите най-значими световни титли.

"Радвам се да чуя това, заяви Ей Джей пред радио "ВВС". - Поне мога да го вкарам на ринга. Искаме това, така че Фюри е на прав път. Шансовете в битка с Фюри? Те са високи. Казах, че той е талантлив, ще ме накара да покажа своя максимум. Така че това е страхотно. Присъствах на мачовете му, наблюдавах го, така че когато се бия с Фюри, ще имам добър шанс да променя котировките и да ги обърна в моя полза".

"Просто исках да се бия. Бях готов да се бия срещу всеки противник. Не исках да давам никакви интервюта и да говоря с някого. Чувствам, че всичко зависи от мен. Не се съревновавам с никого. Просто искам да бъда себе си", допълни шампионът. А какви бяха думите на Фюри към Джошуа вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички