След победата на Джошуа срещу Кубрат: Започват преговори за една от най-големите битки в бокса


След победата на Джошуа срещу Кубрат: Започват преговори за една от най-големите битки в бокса
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

1078 0

Представители на Антъни Джошуа и Тайсън Фюри ще започнат преговори за битка за обединение на титлата в тежка категория в понеделник. Дългоочакваната битка за цяла Великобритания направи огромна стъпка по-близо до осъществяването си в събота вечерта, след като Джошуа нокаутира Кубрат Пулев.

Еди Хърн разкри, че ще се свърже с представителите на Фюри - Франк Уорън и Боб Аръм - в понеделник, за да започне дискусии за най-голямата битка в британската боксова история. Началникът на Matchbox Boxing каза: "От утре караме Тайсън Фюри да се бие веднага. Това е единствената битка, която се води в бокса. Това е най-голямата битка в британската бокс история. Знам, че той (Джошуа) го иска, той е най-добрият в  тежка категория в света. Обещавам ви. Той ще го събори, ще го нокаутира".

Аръм повтори настроението на Хърн в Twitter. "Изглежда, че сцената е подготвена за най-голямата битка в шампионата в тежка категория от Али-Фрейзър през 1971 г., . Ние от Топ Ранг ще започнем в понеделник да работим, за да договорим тази битка". А за каква огромна сума се очаква да играят двамата боксьори - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички