Тайсън Фюри сподели колко ще прибере Франсис Нгану от евентуален мач с него


Тайсън Фюри сподели колко ще прибере Франсис Нгану от евентуален мач с него
Снимка: Getty Images

2194 0

Тайсън Фюри направи много интересно разкритие около сумата, която Франсис Нгану може да прибере при евентуален двубой на ринга срещу Циганския крал. Британецът бе категоричен, че камерунското страшилище може да си тръгне със сума до 50 пъти по-голяма от чековете му в UFC.

"Имахме много оферти от Близкия Изток за боеве там. В момента се водят преговори. Информацията около сумата, която Франсис ще получи е секретна, но мога да ви уверя, че е 10,20, 30 дори 50 пъти повече от това, което получаваше в UFC", категорично заяви Фюри пред "Out of Interest Podcast".

Наскоро се появи информация, че двубоят между двете страшилища бе бъде обявен много скоро. Припомняме, че при последния мач на Тайсън Фюри - срещу Дерек Чисора, Нгану се появи на ринга и двамата обещаха да се договорят за мегасблъсък.

Самият Нгану прекрати договора си с UFC и отказа да поднови с компанията на Дейна Уайт, тъй като е имал претенции към заплащането, което му се предлага. В същото време камерунецът неведнъж е заявявал, че има желание да се пробва в професионалния бокс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Родният боксьор Кубрат Пулев се готви за мач в САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички