Официално: Антъни Джошуа и Дилиън Уайт в бленуван реванш 8 години по-късно


Официално: Антъни Джошуа и Дилиън Уайт в бленуван реванш 8 години по-късно
Снимка: Getty Images

2200 0

Антъни Джошуа официално обяви реванша си в тежка категория срещу Дилиън Уайт в зала "O2" в Лондон на 12 август. Очаква се Джошуа и Уайт да се изправят един срещу друг на пресконференция в Лондон в понеделник, след като се споразумяха за условията за летния двубой.

Дългоочакваният реванш

Бившият световен шампион има дългогодишно съперничество с Уайт, който го победи при аматьорите, преди Джошуа да спечели златен олимпийски медал в Лондон 2012.

През 2015 г. се срещнаха отново като професионалисти за вакантната британска титла, като Джошуа беше големият фаворит, въпреки факта, че и двамата бяха непобедени млади професионалисти. Уайт показа голям отпор, но в крайна сметка AJ спечели след нокаут.

Реакциите на двамата боксьори - "отиваме на война"

"Бях ясен, че планът ми е да бъда активен тази година," каза Джошуа. "12 август е датата, ще бъда готов да се бия. Очаквам с нетърпение да се върна на ринга", заяви Джошуа, който се завърна към победите в мача

"Очаквам с нетърпение да се върна в Лондон O2 на 12 август и да отида на война. 1:1 е, така че това е решаващият бой!", пък сподели Уайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички