Голяма новина от Еди Хърн! Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър вече имат сделка за битка


Голяма новина от Еди Хърн! Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър вече имат сделка за битка
Снимка: Guliver/GettyImages

2321 0

След като остана непобеден с поредица от световни шампионски титли, Антъни Джошуа беше лишен от трона си веднъж, губейки от Анди Руис, след това още два пъти, губейки от Александър Усик. Той сега държи три от четирите световни пояса в тежка категория.

Постигнато е принципно споразумение

AJ обаче се върна с победа над Джърмейн Франклин на 1 април. И отсега нататък основният претендент възнамерява да се върне на пътя за още една битка за титлата срещу един от носителите на титли в категорията -  Дионтей Уайлдър. Думите на Еди Хърн са по-успокоителни за феновете, които с нетърпение очакват този сблъсък от много месеци.

Президентът на Matchroom Sports обяви, че двубоят между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър за потенциална битка за световната титла срещу Тайсън Фюри или Александър Уйск е практически приключен и че сега ще бъде само въпрос на време сблъсъкът да стане официален: "На практика имаме принципно споразумение, което подлежи на няколко финални дискусии". Нaскоро Еди Хърн призна защо никой не отказва на Саудитска Арабия и ще има ли битка между Джошуа и Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички