Тайсън Фюри: Ще нокаутирам Антъни Джошуа в първия или втория рунд


Тайсън Фюри: Ще нокаутирам Антъни Джошуа в първия или втория рунд
Снимка: Getty Images/Guliver

1690 0

Британският боксьор Тайсън Фюри отново се закани да нокаутира Антъни Джошуа още в първите рундове на евентуалния бъдещ мач между двамата. След победата на Ей Джей над Кубрат Пулев Фюри се закани да нокаутира Джошуа за 2-3 рунда, а сега дори намали времето, от което се нуждае, за да го свали.

Този път Циганския крал коментира, че ще нокаутира Джошуа още в първия или най-късно във втория рунд. Според Фюри, той се намира в много по-добра форма от Ей Джей, който пък имал проблеми със самоувереността заради колебливото му представяне в последните мачове срещу Анди Руис.

"Джошуа има проблем с увереността. Той излиза от две много колебливи представяния. Боксът винаги се свежда до това кой е във форма и кой не е. В последните си два мача той не е във форма, а аз съм", коментира Фюри.

"Моментът е на моя страна и вярвам, че ще го приключа рано, много рано. Може би дори един рунд, два рунда", добави Циганския крал. Битката между двамата се очаква да се проведе през месец май. 

А какво обещание даде Джошуа за мача с Фюри - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички