Хърн подигра Кобрата и проплака: Никой не иска да отдаде дължимото на Джошуа за успеха


Хърн подигра Кобрата и проплака: Никой не иска да отдаде дължимото на Джошуа за успеха
Снимка: Gulliver/Getty Images

5476 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн защити клиента си за представянето му срещу Кубрат Пулев. В този мач британската звезда защити шампионските титли, но бе широко критикуван за бокса, който показа срещу българина.

"Честно казано, намирам го дори за смешно. Имам предвид това, че Боб Аръм каза, че Пулев ще унищожи Джошуа и бла-бла-бла. А после Пулев не спечели нито един рунд и загуби с нокаут, а Аръм каза, че не е впечатлен от представянето на Антъни. Абсолютно никой не иска да отдаде на Джошуа дължимото за неговата победа. Но така е устроен светът, когато си на върха", коментира Хърн, цитиран от "Boxing Scene".

"Джошуа и екипът му бяха объркани. Вчера говорих с него и той ме пита какво мисля. Отвърнах: "Беше вълнуващо. Ти беше спокоен и трети рунд беше невероятен". Чувам някои коментари и хората говорят: "Джошуа трябваше да е по-дързък". Защо, наистина?", допълни промоутърът.

"Казват също, че Антъни не може да реши в какъв стил да се боксира. Но това не е така, той отлично знае как да се бие. Той просто е умен боксьор и знае как да побеждава и как да се адаптира към опонентите си", завърши той. Междувременно, наш олимпийски шампион по бокс заяви, че тактиката на Пулев в мача с Джошуа е била погрешна. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички