Чисора: Джошуа така удари Пулев, че Кубрат искаше да избяга от ринга


Чисора: Джошуа така удари Пулев, че Кубрат искаше да избяга от ринга
Снимка: Gulliver/Getty Images

7122 0

Антъни Джошуа е ударил толкова силно Кубрат Пулев, че българинът е искал да избяга от ринга. Такова мнение сподели британският боксьор Дерек Чисора, който през 2016-а загуби от Кобрата след 12-рундова оспорвана битка. Чисора визира третия рунд, в който след серия от удари на Джошуа, Кубрат му обърна гръб и отиде към въжетата.

"Победата на Джошуа беше страхотна. Имаше един момент, в който Джошуа го удари толкова силно, че момчето (Кубрат) искаше да избяга от ринга", споделя Чисора пред boxingnews24.

"Никога не съм бил удрян толкова здраво, че да искам да избягам от ринга. Не знам с какво беше ударен той, с чук или нещо друго, но той обърна гръб и започна да бяга", добавя Чисора. Според мнозина боксови специалисти съдията на мача е имал пълното основание да прекрати срещата заради това обръщане с гръб на Пулев.

"Беше добра победа за Джошуа. Начинът, по който той се боксира, как използва краката си, а след това, когато пожела, го нокаутира. Ей Джей се представи невероятно. Всички искат да видят битката между Циганския крал (Тайсън Фюри) и Джошуа", коментира още Чисора, който се е боксирал и с Фюри.

А кой ключов фактор съхрани Кубрат чак до 9-ия рунд срещу Джошуа - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички