Карл Фроч посочи кой е единственият начин Джошуа да победи Фюри


Карл Фроч посочи кой е единственият начин Джошуа да победи Фюри
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

1874 0

Бившият световен шампион в средна категория Карл Фроч смята Тайсън Фюри за по-добрия боксьор от Антъни Джошуа. Двете британски звезди в тежка категория готвят мач за обединение на всички значими титли в дивизията и Фроч посочи какъв, според него, е единственият начин шампионът на IBF, WBO и WBA да спечели мача.

"Мисля, че Джошуа може да успее да спечели тази битка само предсрочно. Той не може да надиграе Фюри, който е толкова добър на дистанция. Той хвърля удари от неочаквани ъгли и е много нестандартен. Но Джошуа е златен медалист от Олимпийски игри със солидна основа, който е способен да комбинира удари по агресивен начин. Ако той демонстрира същия инстинкт на убиец, който видяхме в предишните му битки, тогава ще може да победи Фюри", анализира Фроч.

"Според мен Ей Джей може да се справи с него, видяхте експлозиите му на агресия в боя с Кубрат Пулев. Ако Ей Джей успее да запази тази настройка през цялата битка, тогава той има шанс да спре Фюри, но проблемът е, че ако не успее да направи това, ще загуби по точки", завърши бившият шампион. А кои са пречките пред мегадвубоя вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички