Антъни Джошуа даде обещание за мача с Тайсън Фюри


Антъни Джошуа даде обещание за мача с Тайсън Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

2709 0

Желанието на Антъни Джошуа да се изправи срещу Тайсън Фюри в следващата си битка се засилва, независимо и когато и да е това. Британската суперзвезда предизвика критики за това, че отказа да извика Фюри след разрушаването му от деветия кръг на Кубрат Пулев на 12 декември в SSE Arena в Лондон.

Оттогава Джошуа направи медийни обиколки, за да изясни позицията си, настоявайки, че има всички намерения незабавно да се изправи срещу „Циганския крал” в най-голямата изцяло британска битка в тежка категория в последно време и възможност да стане безспорен шампион.

"Колко близо е битката с Фюри? Обещавам ви, че ще се случи. Но докато не го чуете от мен, не се връзвайте на нищо нищо. Сериозно се отнасям към битката, така че когато я обявя, ще разберете, че е реална.

Не бързам, защото от години имаше много стъпки назад и напред. Преследвах този път към „безспорен“ и когато настъпи моментът, ще го обявя и ще се съсредоточа изцяло върху подготовката". А защо Джошуа не предизвика Тайсън Фюри на бой веднага след победата срещу Кубрат Пулев-вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички