Тайсън Фюри се закани: Ще сторя с Чисора това, в което Пулев се провали!


Тайсън Фюри се закани: Ще сторя с Чисора това, в което Пулев се провали!
Снимка: Getty Images

4889 0

Днес (20 октомври) се състоя официалната пресконференция между двете страшилища в тежка категория на световния бокс - Тайсън Фюри и Дерек Чисора. Двамата подгряха голямото събитие на 3 декември по отличен начин, като Циганския крал дори си позволи да намеси името на родния ни боксьор Кубрат Пулев.

Заканата на Тайсън Фюри

Циганския крал бе категоричен, че ще даде всичко от себе си този декември. В типичния си стил той открои силните си страни и отправи сериозна закана към Дерек Чисора, намесвайки Кобрата заедно с още няколко световноизвестни бойци.

"За ваше сведение: ще направя това, в което Пулев, Усик, Джошуа и Паркър се провалиха и ще нокаутирам Дерек Чисора", категоричен бе Фюри пред представителите на медиите.

"Не ме разбирайте погрешно, предложихме на доста боксьори договор за мач, но те не искат да се забъркват с мен. Дерек откликна веднага, той има топки. Малко са хората в тази дивизия, които имат топки", каза още Фюри.

В какво се провали Кубрат Пулев?

На всички боксови почитатели им е известно, че неотдавна (9 юли) Кобрата бе победен от Дерек Чисора в Лондон на "О2 Arena" след съдийско решение. Това бе вторият мач между двама им, като в първия българинът надделя над британеца. Според мнозина обаче победата на Дел Бой през лятото е "изстреляла" активите му в небесата и по този начин му е помогнала за предстоящата битка със световния шампион Фюри.

Сега обаче Кубрат няма време да мисли за боя с Чисора, а се е концетрирал върху следващото си предизвикателство на ринга.

Трети епизод от сагата Фюри - Чисора

В предните два сблъсъка през 2011-а и 2014-а Циганския крал постигна победи над своя съперник. Днес обаче и двамата се бият по доста различен начин и със сигурност ще спретнат истинско шоу.

Двамата британски гиганти определено ще бъдат мотивирани да затвърдят позициите си в световния бокс. Фюри ще иска да натрупа още повече опит преди евентуална битка за обединение на титлите в световна категория с Олександър Усик, а Чисора ще направи всичко възможно да докаже, че възрастта няма никакво значение, когато хъсът и мотивацията те водят напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички