Тайсън Фюри попиля Джошуа и Усик с нови цветущи коментари


Тайсън Фюри попиля Джошуа и Усик с нови цветущи коментари
Снимка: Getty Images

2851 0

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри отново захапа двамата си основни конкуренти в тежка категория Антъни Джошуа и Олександър Усик, които през миналия уикенд проведоха най-големия боксов сблъсък за годината.

Фюри обаче не е останал никак очарован от битката между Джошуа и Усик. Напротив: Циганския крал смята, че мачът е бил скучен, като в свой стил коментира представянето и на двамата боксьори.

Джошуа не е боксьор от световна класа

Тайсън Фюри смята, че Антъни Джошуа е достигнал лимита си в тежка категория и не разполага с нужните качества, за да бъде боксьор от световна класа.

„Не искам да показвам неуважение към Джошуа, но на топ ниво, на световна класа бокс, той просто не отговаря. Той си намери своето ниво. Загуби три от последните си пет мача, така че явно няма нужното за най-високото ниво“, заяви Фюри пред talkSPORT.

Усик по-скучен от разходка на Фюри в Моркамб

Що се отнася до Усик, Фюри заяви, че украинецът не бил вкарал нито един качествен удар на Джошуа за 12 рунда. Циганския крал не уважава Усик и смята, че е по-скучен от разходка в родния му град Моркамб в петък вечер.

„Не уважавам Усик. Не мисля, че той е голям боец. Виждам повече забавление петък вечер, когато изляза да се разхождам из Моркамб. Усик не направи нито един качествен удар за 12 рунда. Беше просто леко побутване този мач“, каза Циганския крал.

А ето и главозамайващата сума, за която Фюри би се боксирал с Усик!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички