Тайсън Фюри посочи главозамайващата сума, за която би се боксирал с Усик


Тайсън Фюри посочи главозамайващата сума, за която би се боксирал с Усик
Снимка: Getty Images

19768 0

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри обяви готовността си да се бие с носителя на титлите на WBA, WBO и IBF Олександър Усик. Това, разбира се, ще се случи срещу голяма сума, както неведнъж обяви британецът.

Фюри обеща да излезе на ринга и да се бие за званието абсолютен шампион в тежка категория, ако получи 500 милиона долара.

"Най-голямата битка в света трябва да бъде за най-големите пари в света. Ако заложа всичко срещу някой непознат чужденец, момчетата по-добре да ми дадат половин милиард долара. Ако не, запазете малкото момче. Ако това беше Джошуа, щях да се бия безплатно, но сега не", заяви "Циганския крал", цитиран от "Express".

Както е известно, през нощта на 20 срещу 21-ви август усик победи за втори път Антъни Джошуа, този път с разделно съдийско решение. Украинецът си запази титлите, спечелени в първия мач срещу Ей Джей. А ето какви дата и място вече се появиха за мач Усик - Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички