Промоутърът на Фюри посочи двамата бойци, които могат да победят Усик


Промоутърът на Фюри посочи двамата бойци, които могат да победят Усик
Снимка: GettyImages

11581 0

Съпромоутърът на Тайсън Фюри - Франк Уорън, посочи кои са боксьорите, които могат да затруднят и съответно да победят Олександър Усик. Украинският боксьор този уикенд победи за втори път Антъни Джошуа на гала в Саудитска Арабия и остава непобеден на ринга.

"Фюри ще победи Усик, ако е самия себе си. Гледах битката с Джошуа и Усик ми хареса. Хареса ми това, което направи, но чувствам, че наистина голям играч в тежка категория със силна челюст и страхотна работна скорост би го победил", започна Уорън пред "Sky Sports".

"Джо Джойс има добра работна скорост. Той има много силна брадичка. Мисля, че Джойс би създал много проблеми на Усик. Мисля и че Тайсън Фюри също би му създал много проблеми. Смятам, че просто биха били твърде добри за него, те имат твърде голям арсенал за Усик", допълни промоутърът.

Именно с Фюри се очаква да е следващият мач на шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO и той ще бъде за абсолютната титла в категорията. На този етап обаче исканията на "Циганския крал" са за много пари, а по-рано Уорън каза, че ако битка е тази година, тя не може да бъде в Англия. А ето какво мисли Усик за заявките на Фюри да го победи. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички