Дерек Чисора: Искам да взема всичко на Тайсън Фюри и да го направя мое


Дерек Чисора: Искам да взема всичко на Тайсън Фюри и да го направя мое
Снимка: Getty Images

2506 0

Предстои поредното боксово зрелище. Днес официално стана ясно, че Тайсън Фюри и Дерек Чисора ще се изправят един срещу друг за трети път, но залогът сега ще бъде огромен, а именно - световните титли. Пресконференцията преди сблъсъка на трети декември се състоя днес (20 октомври). А Дел Бой заяви, че е развълнуван за предстоящия мач.

Опит №3 за Дерек

"Искам да поздравя Тайсън. Развълнуван съм за мача. Благодаря на Тайсън, че ми даде възможността да се бия още веднъж с него. Има ли изгубена любов - не. Искам да взема всичко на Фюри и да го направя мое", каза Чисора пред медиите.

"Мога да се бия с него, трябва да взема всичко негово - физически. Сега стоя тук и говоря някакви неща, но не така действам. Трябва да се настроя по правилния начин за този мач. Вярвам, че ще придобия манталитета за предстоящото събитие", добави още Дел Бой.

Последен шанс за Чисора?

Дел Бой има славата на един от най-агресивните и яростни боксьори на планетата. Именно това му помогна да се изкачи по стълбичката при най-тежките в спорта. Мнозина вярваха, че Чисора няма да получи шанс за световна титла след загубите, които натрупа напоследък, но ето че Фюри се отзова и предостави шанса на Дел Бой. Предстои да разберем какво ще се случи на трети декември и дали Дерек ще се възползва от тази възможност.

Междувременно стана ясно, че Кубрат Пулев се е разминал на косъм от двубой с Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички