Тайсън Фюри хем похвали, хем унижи Нгану: Джошуа ще го бие


Тайсън Фюри хем похвали, хем унижи Нгану: Джошуа ще го бие
Снимка: GettyImages

1230 0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри сподели очакванията си от битката между бившия му опонент Франсис Нгану и Антъни Джошуа. "Циганския крал" си позволи да засегне бившия шампион на UFC.

Прогнозата на Фюри за Джошуа - Нгану

"Разбира се, очаквам Джошуа да спечели. Той е боксьор, нали? Бивш двукратен световен шампион. Изобщо не бих се фокусирал върху битката си с Нгану. Това са две напълно различни битки и стилове битки", заяви Фюри пред talksport.com.

Той е корав пич, но не може да се боксира"

Фюри за своя мач с камерунеца

"Не показах добро представяне. Както всички знаем, това беше глупост от моя страна. Не се оплаквам. В живота се случват различни неща и трябва да се примирите с това. Не мога да седя тук и да сложа ръка на сърцето си и да казвам дали Нгану е добър, или не", продължи той.

"Знам само, че той е твърдо момче, защото го ударих добре и чисто. Дори му забих хубаво десния си лакът, а на него дори не му мигна окото. Така че Нгану е корав пич. Това мога да кажа. И той е силен. Но може ли да се боксира? Не особено", завърши британецът. А ето какво е казал Фюри на Нгану при срещата им в Рияд. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички