Неудобна среща пред Роналдо: Студена тишина между Джошуа и Фюри, но заплахи от Тайсън към почти победилия го Нгану


Неудобна среща пред Роналдо: Студена тишина между Джошуа и Фюри, но заплахи от Тайсън към почти победилия го Нгану
Снимка: Getty Images

1772 0

Две от най-големите боксови звезди - Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, не са си казали и дума, докато се подготвяли за снимка по време на неудобна среща в Саудитска Арабия.

Фюри ще бъде край ринга, за да гледа как Джошуа се изправя срещу Франсис Нгану в колосален сблъсък в тежка категория в Рияд в петък вечер (8 март). Очаква се победителят от битката на Джошуа с Нгану да се изправи срещу Фюри, ако той победи Олександър Усик в техния безспорен сблъсък за титлата.

Британските боксьори позираха за снимка с футболната икона Кристиано Роналдо, Нгану и влиятелната фигура Турки Алалших след медийните изяви в Рияд. Фюри и Джошуа рядко са били в една стая заедно, като имат само една предишна среща през прозорец на кола по време на почивка през 2020 г.

Още: Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану: Ще излъчи ли българска телевизия боксовото зрелище?

Гробна тишина между Джошуа и Фюри

А треньорът Анди Лий, който присъства на фотосесията, разкри, че двамата не са си казали нищо.  "Те всъщност не  си казаха нито дума, което беше интересно. Вървяхме рамо до рамо на един етап – аз, Джо, Джошуа и Тайсън, но това просто не се случи, каза Лий пред iFL TV.

https://www.dazn.com/en-BG/welcome?utm_source=affiliate&utm_medium=webgroundltd&utm_campaign=campaign&utm_term=term&utm_content=1011l195096%7C1100ly5yYHJj%7Cwebgroundltd&dclid=CPK73f-SpYMDFcIK4AodMkMEbgwe%27re%20ready%20and%20I%20can%27t%20wait,

Треньорът, който бе до Джоузеф Паркър в тежка категория, вместо това разкри, че Фюри е говорил с бившия си опонент Нгану. "Нгану влезе и Тайсън веднага го дръпна. "Той каза: "Хей, ти говориш за мен в интервюта, казваш, че съм страхливец. Но Нгану честно казано беше доста хладнокръвен и спокоен, като каза: "Не, не съм казал това". Тайсън каза: "Ти го направи. Победих те, победих те. Ти се погрижи за твоя човек, аз ще се погрижа за моя и ще се видим отново.

Още: Антъни Джошуа ще вземе в пъти повече от рекордния за Франсис Нгану хонорар за мача в Саудитска Арабия

Джошуа и Фюри редовно си разменят обиди в социалните медии, тъй като тяхното съперничество в тежка категория се разгръща в продължение на няколко години. Въпреки враждата им, изцяло британската среща така и не се е състояла до този момент.

Мачът, а и цялата галавечер, ще могат да бъдат гледани у нас само по един начин. След като нито една българска телевизия не държи правата, шоуто ще бъде налично пряко единствено по стрийминг платформата DAZN (линк към платформата).

За да можем да наблюдаваме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. Той е на стойност 34.99 лева, като към него получавате и един месец безплатен абонамент. Ще можете да следите галавечерта и Джошуа срещу Нгану и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Бивш световен шампион: Пулев вбеси Джошуа, Нгану може да прекрати кариерата му

Антъни Джошуа изненада: Искам Усик да счупи челюстта на Фюри!

Антъни Джошуа се закани за брутална победа над Франсис Нгану

Тренирал с Фюри, Джошуа и Усик разкри кой удря най-силно - не е нито един от тях

Обратно към корените: Франсис Нгану се връща към ММА след боя с Джошуа?

От "несериозна": Джошуа вече смята битката с Нгану за "най-голямата в живота" му

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички