"Солено": Колко трябва да платим, за да гледаме Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану?


"Солено": Колко трябва да платим, за да гледаме Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1752 0

Наближава първият голям боксов сблъсък за годината. В него ще премерят сили бившият световен шампион Антъни Джошуа и ММА страшилището Франсис Нгану, който вече дебютира на професионалния ринг срещу Тайсън Фюри. Камерунецът се представи доста над очакванията и дори прати в нокдаун Циганския крал, но в крайна сметка загуби по точки (според мнозина - несправедливо).

Специалисти и анализатори предвиждат много зрелищен сблъсък. Особено ако Ей Джей отново заложи на тактиката, която използва срещу Ото Валин. Тогава напомни на най-силните си години и бе изключително агресивен и търсещ нокаута от самото начало на срещата.

Неслучайно и стрийминг платформата DAZN не прави никакви компромиси с цената. Дуелът ще бъде излъчен в България единствено там (линк към платформата), след като никоя родна телевизия не държи правата.

Колко струва струва да гледаме Джошуа срещу Нгану?

Време за бокс: Джошуа срещу Нгану

И въпреки че сумата е по-ниска в сравнение с тази за "Деня на Страшния съд", когато видяхме куп звездни имена в цялата галавечер, то разликата не е огромна. Тогава бе 38.98 лева, докато сега е 34.99 лева.

Събитието ще е налично чрез пакета "pay-per-view", който е на споменатата цена. Добрата новина е, че с него получавате и безплатен един месец абонамент за стрийминг платформата. При желание за годишен абонамент също получавате първия месец безплатно, а всеки втори е на цената от 19.99 лева (стандартната цена за един месец абонамент е 24.99 лева).

Всеки, който няма желание да заплати, за да наблюдава боксовото зрелище, но иска да следи всеки момент от него - и цялата галавечер, и основното събитие, ще може да следи Джошуа срещу Нгану НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички