Сега или никога! Зрелището Антъни Джошуа - Тайсън Фюри е по-близо от очакваното


Сега или никога! Зрелището Антъни Джошуа - Тайсън Фюри е по-близо от очакваното
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2086 0

Следващото голямо предизвикателство пред Антъни Джошуа се нарича Франсис Нгану. Двамата ще премерят сили един срещу друг в петък (8 март) насред Саудитска Арабия. Мнозина обаче се питат какво следва за AJ, ако той успее да се справи с камерунското страшилище, а отговорът е само един.

Зрелището Джошуа - Фюри е по-близо от всякога

Мнозина прогнозират, че ако Ей Джей мине през Франсис Нгану, то почти сигурно можем да очакваме сблъсък между него и Тайсън Фюри по-късно през 2024-а.

"Няма начин Антъни Джошуа да не се изправи срещу Тайсън Фюри в сам по себе си уникален двубой, ако и двамата спечелят съответните си битки в тежка категория тази пролет", разкрива пред "Sky Sports" Еди Хърн.

Джошуа и Нгану ще се сблъскат в Саудитска Арабия, преди това да направят Тайсън Фюри и украинският непобеден боксьор Олександър Усик на 18 май за безспорната титла в тежка категория.

Ако и двамата британци успеят да победят своите съперници, Хърн вярва, че двубоят Джошуа-Фюри ще бъде официално обявен от Турки Алалшик, председателят на Генералния орган за развлечения в Саудитска Арабия.

Безспорно това ще бъде сблъсък, който ще грабне вниманието не само на боксовия, но на целия спортен свят, но първо единият трябва да се справи с Усик, а другият с Нгану.

Къде да гледаме битката Джошуа - Нгану?

Много скоро можем да станем свидетели на друг брутален нокаут, който може да остане в боксовата история, а именно - по време на сблъсъка между Антъни Джошуа и Франсис Нгану.

Битката между AJ и Нгану се очаква с огромен интерес, а зарядът е още по-голям заради факта, че това е и първата голяма боксова битка за годината. Роденият в Уотфорд боец, вече завърнал се към зрелищния бокс, който проповядваше в началото на кариерата си, среща камерунското страшилище, което изненада всички с показаното срещу Тайсън Фюри.

Мачът, а и цялата галавечер, ще могат да бъдат гледани у нас само по един начин. След като нито една българска телевизия не държи правата, шоуто ще бъде налично пряко единствено по стрийминг платформата DAZN (линк към платформата).

За да можем да наблюдаваме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. Той е на стойност 34.99 лева, като към него получавате и един месец безплатен абонамент. Ще можете да следите галавечерта и Джошуа срещу Нгану и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички