Няма да повярвате какво е направил скандалджията Тайсън Фюри с Еди Хърн


Няма да повярвате какво е направил скандалджията Тайсън Фюри с Еди Хърн
Снимка: Getty Images/Gulliver

11257 0

Любопитно разкритие направи промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн. Той сподели, че вероятният следващ съперник на звездния му клиент - Тайсън Фюри, го е блокирал в Туитър. Заради това Хърн не е успял да види публикацията на "Циганския крал" по адрес на Джошуа след мача с Кубрат Пулев в събота вечер.

 

"Не съм видял какво е пуснал, той ме блокира в Туитър. Голям клошар, такива неща казва? Да, добре. Ще видим накрая кой ще се на**ре", заяви шефът на "Мачруум" пред iFL TV.  "В крайна сметка Ей Джей не е човек, който да крещи по телевизията и да нарича хората "клошари", това не е неговият стил. Ще оставим Тайсън да направи това и просто ще подпишем договор за мача и ще го организираме", допълни той. 

"В крайна сметка Ей Джей не е човек, който да крещи по телевизията и да нарича хората "клошари", това не е неговият стил. Ще оставим тайсън да направи това и просто ще подпишем договор за мача и ще го организираме", допълни той. 

Не става ясно защо Фюри, който обича конфронтациите, се е решил да блокира промоутъра. Хърн не е правил обидно или критично изказване за него в последно време, макар и да повтаря, че Джошуа ще се справи с него. Еди Хърн беше поканил и публично шампиона на WBC на мача Джошуа - Пулев, но той не се отзова. А как Джошуа отговори на заканата на Фюри, че ще го нокаутира за 3 рунда вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички