Сърцето на Дионтей Уайлдър прогнозира изхода от зрелището Антъни Джошуа - Олександър Усик


Сърцето на Дионтей Уайлдър прогнозира изхода от зрелището Антъни Джошуа - Олександър Усик
Снимка: Getty Images

3414 0

Американецът Дионтей Уайлдър, който по-рано днес (18 август) официално обяви, че ще се завърне на ринга, прогнозира лесна победа за Олександър Усик срещу Антъни Джошуа, заявявайки, че "моментът е у него".

Украинецът и британецът се изправят един срещу друг за втори път през идния уикенд, а битката ще се проведе в Джеда, Саудитска Арабия. Усик ще защитава световните си титли от WBA, WBO, IBF и IBO, а тази на Ring Magazine също е заложена.

"Ако трябва да съм честен, всичко си зависи от бойците. Мина много време от първата им среща и те са имали възможност да изградят умно стратегиите си за втория мач", заяви Бронзовия бомбардировач пред "PBC Podcast" и допълни:

"Казват, че когато се биеш с някого, започваш да го познаваш малко по-добре за втори мач и още по-добре за трети. Сърцето ми казва, че Усик ще победи лесно. Моментът е у него, а и веднъж вече успя да го направи".

"Но, в края на краищата - това е бокс. Не се знае какво ще стане. Пожелавам им късмет. Нека да излязат от ринга така, както са влезли в него - здрави и без проблеми", добави Уайлдър.

*Всичко най-интересно около мача Джошуа - Усик четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички