Усик в Джеда: Родени сме да се състезаваме, който не се състезава, не живее


Усик в Джеда: Родени сме да се състезаваме, който не се състезава, не живее
Снимка: Getty Images

4990 0

Украинският боксьор Олександър Усик заяви, че целият човешки живот е едно състезание. Шампионът на WBA, WBO и IBF в тежка категория посочи на днешната пресконференция преди мача му с Антъни Джошуа, че двамата са се опознали добре и ще продължат битката си от 12-ия рунд.

"Благодаря на хората, които ни позволиха да се боксираме тук. Това е много важно за мен, за моя отбор и моята държава. Щастлив съм да съм тук и се чувствам така, сякаш ще идвам отново и отново", започна Усик, който говори на украински по време на събитието.

Запитан кой ще се представи по-добре в реванша, шампионът заяви: "Ние се опознахме в първия мач, той - мен, аз - него. Този мач ще започне с 13- рунд, ще продължи с 14-и и така нататък. Имахме доста време да се опознаем и смятам, че тази събота вечер ще бъде великолепен сблъсък".

"Ние сме родени да се състезаваме - за живота си, за колани, за всичко. Този, който не се състезава, не живее. Целият ни живот е надпревара. Затова се състезаваме", завърши боецът. Малко по-късно той каза няколко думи и за спаринг-партньорите. 

"Искам да отбележа колко важни са те. Това са хората, които ни правят по-добри", бяха думите, с които Усик си спечели още аплодисменти. А ето какво каза Антъни Джошуа на пресконференцията. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички