Страшилище в тежка категория се закани на Антъни Джошуа и назова кого ще подкрепи измежду него и Олександър Усик


Страшилище в тежка категория се закани на Антъни Джошуа и назова кого ще подкрепи измежду него и Олександър Усик
Снимка: Getty Images

1733 0

Броени дни ни делят от боксовия мегасблъсък между Антъни Джошуа и Олександър Усик. Двете страшилища в световния бокс ще се изправят един срещу друг тази събота (20 август) в Джеда, Саудитска Арабия. Много боксьори вече заявиха кого ще подкрепят, а сега към тях се присъедини и сънародника на Ей Джей Дилиън Уйат.

Уайт заяви, че ще стиска палци на Джошуа, но само и единствено, защото след това ще иска да излезе на ринга срещу него и да го предизвика за титлите, ако той ги спечели обратно в събота.

"Това е един огромен двубой, може би най-големият в неговата кариера. Той ми е сънародник и разбира се, ще го подкрепя. След това обаче съм готов да изляза на ринга срещу него. С него вече се бихме през 2015 и той ме победи, сега искам да си отмъстя", заяви Уайт пред "Sky Sports".

"Сега Ей Джей има нов треньор, очаквам да е по-агресивен. Антъни е страшно стабилен психически, но мисля, че сега ще бъде нервен. Разбира се, не до голяма степен, но в момента той не е шампионът, така че какво има да губи. Не трябва да подценяваме и Усик, той е световният шампион все пак. Очаква ни зрелище този уикенд", добави още британецът.

Надали някой ще остане изненадан от факта, че Уайт ще подкрепи своя сънародник, но интересното е, че веднага след това ще се опита да уговори двубой с Ей Джей, за си отмъсти за нанесената загуба през 2015 година. Сега обаче Джошуа надали мисли за Уайт - първо той трябва да се справи с предизвикателството наречено Олександър Усик.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как бе окачествен Усик от своя промоутър.

Всичко най-интересно около сблъсъка Джошуа - Усик четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички