Чичото на Тайсън Фюри с интересна прогноза за реванша между Антъни Джошуа и Олександър Усик


Чичото на Тайсън Фюри с интересна прогноза за реванша между Антъни Джошуа и Олександър Усик
Снимка: Getty Images

3055 0

Чичото и треньор на Тайсън Фюри - Питър, също не остана по-назад и направи своята прогноза за предстоящия мегасблъсък на боксовия ринг тази събота (20 август) между Антъни Джошуа и Олександър Усик.

Боксовият треньор е на мнението, че  просто няма кой да спре в момента украинското страшилище и смята, че той ще си тръгне с победата и ще запази поясите си този уикенд.

"Трудно е да се прогнозира подобен мач, но аз мисля, че Олександър Усик ще надделее. Няма обаче и да се изненадам, ако Ей Джей направи нещо изненадващо и спечели", заяви Фюри за "Sky Sports".

"И двамата са огромни боксьори, Усик притежава изключително силен удар, който, ако попадне в целта може да те нокаутира още в първия рунд. Джошуа, от другата страна, е винаги отлично подготвен тактически. Ще бъде много интересен боксов мач", добави още британецът.

Дали Усик ще защити поясите и честта на своята страна - Украйна, или Ей Джей за пореден път ще покаже от какво е направен и ще спечели обратно поясите си? Отговорът на този въпрос ще разберем само след броени дни. Междувременно ето кого ще подкрепи Дилиън Уайт в събота.

Всичко най-интересно около сблъсъка Джошуа - Усик четете на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички