Новината е факт - Дионтей Уайлдър се завръща на боксовия ринг в средата на октомври


Новината е факт - Дионтей Уайлдър се завръща на боксовия ринг в средата на октомври
Снимка: Getty Images

1173 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър потвърди информациите от последните дни и обяви, че ще се завърне на ринга в средата на месец октомври!

За последно той се изправи срещу Тайсън Фюри през октомври 2021 година и бе нокаутиран в 11-ия рунд. Очакванията бяха, че 36-годишният Уайлдър ще прекрати професионалната си кариера, но очевидно сега е взел друго решение:

*Всичко за предстоящия сблъсък между Антъни Джошуа и Олександър Усик четете в SPORTLIVE.BG!

"Пътешествието бе дълго за мен, но продължава. Много пъти мислех дали да се върна на ринга или да остана далеч от него. Когато ми откриха статуя в родния град дойдоха много хора и празнуваха със семейството ми, видях емоции, видях как зрели мъже плачат и твърдят, че аз съм истинския крал... Това ме накара да усетя, че работата ми още не е завършена", заяви Бронзовия бомбардировач, който ще се боксира с финландеца Роберт Хелениус (38 г.) на 15 октомври.

"Ето ме още веднъж. Гледам към завръщането на ринга. Чакам да се върна в "Баркли Сентър" - мястото, където направих някои от най-зрелищните си нокаути. Място, което определям като втори дом. Време е отново за работа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички