Свадата им няма край: Дейна Уайт отново се заяде с Джейк Пол...


Свадата им няма край: Дейна Уайт отново се заяде с Джейк Пол...
Снимка: Getty Images

2077 0

Две от най-големите имена в бойните спортове днес - интернет сензацията и боксьор Джейк Пол, и президентът на UFC Дейна Уайт за пореден път се заядоха помежду си. Този път втория запали фитила.

След като YouTube канала "Drama Alert" информира, че се спряга боксов мач между Джейк Пол и ММА легендата Андерсън Силва, Дейна Уайт не пропусна да направи коментар, заявявайки, че най-накрая амбициозният Пол е реши да се изправи срещу истински боец.

"Въобще не ми пука дали ще се боксират или ще стъпят на октагона, но беше време. Джейк Пол най-накрая ще се бие с истински боец, независимо от възрастта на Силва, да, това ще е един интересен двубой", категоричен бе американският бизнесмен.

Съвсем спокойно може да се каже, че Уайт и Джейк Пол не се понасят. Преди време Пол заяви, че американецът не плаща достатъчно на своите бойци в UFC, a Уайт не му остана длъжен, заявявайки, че интернет сензацията се боксира само с залязващи звезди и трупа незаслужена слава.

Лятото на Джейк Пол обаче се развали, след като и двата му планувания двубоя бяха отменени. Първоначално той щеше да се бие с полубрата на Тайсън Фюри - Томи, но той не бе допуснат до територията на САЩ. След това бе оповестено, че Джейк ще излезе на ринга срещу Хасим Рахман-младши, но и този мач не се случи, защото втория не успя да свали нужните килограми.

Един двубой на Пол със Силва и евентуална победа за американеца обаче може да промени начина, по който боксовия свят гледа на него.

Още НОВИНИ ЗА БОКС четете на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички