Зрелището Усик-Фюри се отлага за 2023 година, журналист разкри вероятните дати и дестинации


Зрелището Усик-Фюри се отлага за 2023 година, журналист разкри вероятните дати и дестинации
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1940 0

Битката между Тайсън Фюри и Олександър Усик, която трябва да определи абсолютния световен шампион в тежка категория, може да се проведе на 11 или 18 февруари в Близкия изток - това съобщи журналистът от "ESPN" Марк Кригел.

"Боят ще се състои!", каза Кригел и допълни:

"Защо мисля така? Преди всяка голяма битка най-сложно е разделянето на наградния фонд. Днес говорих с Боб Аръм (б.р. - шефът на промоутърската компания Top Rank) и той каза, че вече е решено. Така че явно един спорен момент е напълно изключен. Това е добра новина и потвърждение за мен, че битката ще се състои".

"Сега въпросът е кога. Може би сте срещали информациите, че саудитците искат да бъдат домакини през декември, но не разчитайте на това! "Много малко вероятно" е това, което Боб Аръм и други, с които разговарях, ми казаха по темата", продължи Кригел.

"Вероятно датата ще бъде през февруари, уикендът на Супербоул (неделя, 12 февруари) или седмица по-късно", добави журналистът и разкри потенциалните дестинации за зрелището: "Може би в Близкия изток, но не непременно в Саудитска Арабия - там има и Абу Даби, има Катар и все още има малък шанс двубоят да се проведе във Великобритания".

*Още новини за бокс ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички