Флойд Мейуедър отново се качва на ринга - ще се бие с 30-годишния японец Микуру Асакура


Флойд Мейуедър отново се качва на ринга - ще се бие с 30-годишния японец Микуру Асакура
Снимка: Getty Images/Guliver

3274 0

45-годишният легендарен боксьор Флойд Мейуедър ще изиграе демонстративен мач срещу японския инфлуенсър Микуру Асакура! Битката ще се състои на 25 септември и ще се проведе в "Saitama Super Arena" в град Саитама.

Това ще бъде трета подобна среща за непобедения на професионалния ринг американец (50-0), който обяви оттеглянето си през 2017 година. До момента той се е изправял срещу кикбоксьора Теншин Насукава, ютубъра Логан Пол и бившия си спаринг партньор Дон Муур.

"Казвам се Микуру Асакура и ще се бия с Флойд Мейуедър. Аз съм ММА боец, но ще използвам тази възможност, за да издигна името си в международен план. Ще спечеля тази битка", зарече се 30-годишният Асакура.

"Страхотно е просто да обикаляш света и да забавляваш хората. Почти съм сигурен, че той ще излезе и ще даде най-доброто от себе си, но вече съм виждал всеки стил, така че моята работа е просто да изляза там, да бъда себе си, да се забавлявам и да правя това, което мога да правя най-добре. За него аз съм Флойд Мейуедър. За мен той е просто още един опонент", пък каза Флойд, цитиран от "Sun".

*Още новини за бокс ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички