Странни прогнози: Антъни Джошуа "обърка" боксовия свят, говорейки кои ще победят в "Денят на страшния съд"


Странни прогнози: Антъни Джошуа "обърка" боксовия свят, говорейки кои ще победят в "Денят на страшния съд"
Снимка: GettyImages/ колаж: Sportlive.bg

3596 0

Почти не остана време до "Денят на страшния съд". Боксово събитие, каквото не е имало от години. В събота (23 декември) ще видим на ринга куп големи имена, а кулминацията е двойна: Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще премери сили с Джоузеф Паркър.

Малко преди големия мач Ей Джей сподели няколко думи за стрийминг платформата DAZN, която ще излъчи срещата. Той даде и прогнози за някои от сблъсъците, като в това число вкара и своя мач срещу Ото Валин.

Прогнозите му бяха странни предвид факта, че за някои мачове не бяха точно прогнози, за каквито бе попитан. Например за своята среща говори общи неща за него и Валин, докато за тази на Дионтей Уайлдър така и не можа да изрази мнение кой ще надделее.

Дионтей Уайлдър пред медиите

Още: Франк Уорън с прогноза: И Дионтей Уайлдър, и Антъни Джошуа може да загубят мачовете си

"Как сте, хора? Антъни Джошуа е тук. 23 декември е голяма вечер за бокса. Аз самият ще се бия срещу Ото Вали в една брутална карта. Гледайте ни на живо по DAZN чрез pay-per-view.

Даниел Дюбоа срещу Джарел Милър

Картата е изключителна, да видим какво ни очаква. Джарел Милър е много уверен, а Даниел Дюбоа е по-резервиран. Все пак стиловете правят боевете, нали така? Вярвам, че Даниел има добър треньор зад себе си в лицето на Дон Чарлс.

Дон Чарлс иска млад шампион в тежката категория един ден, така че ще го натисне. Джарел Милър пък иска отново да утвърди името си в тежката категория, като се изправя срещу Даниел Дюбоа. Радвам се, че тези двамата ще се бият. Късмет и на двамата. Мисля, че Даниел Дюбоа ще го нокаутира.

Още: Джошуа трепери: Безмилостният удар на Ото Валин, който за малко да пренапише историята на бокса (ВИДЕО)

Дмитрий Бивол срещу Линдън Артър

Дмитрий Бивол в мача, в който победи Канело Алварес

Мисля, че това ще е здрав двубой (бел. ред. Бивол срещу Артър). Мисля, че Дмитрий Бивол ще спечели. Не казвам, че Линдън Артър не е достатъчно добър, но има определени нива, а Бивол е страхотен.

Дионтей Уайлдър срещу Джоузеф Паркър

Мачът е 50 на 50. Оценявам стиловете на двамата и мисля, че е 50 на 50. Не забравяйте, че Джоузеф Паркър е бивш световен шампион, такъв е и Дионтей Уайлдър. Поздравления и за двамата, че излизат един срещу друг. Нега най-добрият победи.

Още: Гледай Антъни Джошуа - Ото Валин НА ЖИВО - ето как и кога!

Антъни Джошуа срещу Ото Валин

Ото Валин с вдигнат гард

Антъни Джошуа срещу Ото Валин - още един страхотен бой. Обратен гард срещу нормален гард винаги е предпоставка за зрелище и проблеми. Не мисля, че Валин някога е бил нараняван. Никога не е бил нокаутиран в двубой. Затова моята цел е да се предпазя и да съм първият, който го нокаутира.

Сигурен съм, че неговите намерения ще са да ме удари, където боли, както и да се опита да ме повали. Защото да останеш на ринга с мен в продължение на 12 рунда не е добре за никого. Ще бъде добър бой, докато трае, нека най-добрият победи" - сподели Джошуа пред DAZN.

Очакваната с огромен интерес галавечер "Денят на страшния съд" ще може да бъде наблюдавана само по един начин от България. Сблъсъците ще бъдат излъчени чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията държи правата в световен мащаб. За да можем да гледаме всички мачове, трябва да имаме абонамент и платен pay-per-view пакет. В момента има действаща промоция над 50% отстъпка.

Още: "Ти си бита карта" - тежка закана срещу Антъни Джошуа, на която той отговори смразяващо (ВИДЕО)

Мнозина изразиха съмнения в увереността на 32-годишния Ей Джей. "Сринатият" Джошуа обаче спечели психобитката с Валин с едно изказване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички