Франк Уорън с прогноза: И Дионтей Уайлдър, и Антъни Джошуа може да загубят мачовете си


Франк Уорън с прогноза: И Дионтей Уайлдър, и Антъни Джошуа може да загубят мачовете си
Снимка: GettyImages

1536 0

Английският промоутър Франк Уорън изрази любопитно мнение относно предстоящата гала "Денят на страшния съд", на която Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър ще излязат на ринга. Но не един срещу друг. При победи от двамата, то до директен сблъсък може да се стигне през март месец идната година.

Загуби на Джошуа и Уайлдър няма да са изненада!

Галата, която всички фенове на бокса очакват! А Джошуа и Уалйдър са с тежки задачи

Още: Джошуа трепери: Безмилостният удар на Ото Валин, който за малко да пренапише историята на бокса (ВИДЕО)

Той заяви, че няма да се изненада, ако един или двамата бивши световни шампиони претърпят поражение в Саудитска Арабия. "Валин изглежда много уверен, тихо уверен, и Ей Джей също. За AJ или ще направи пробив, или без да съм критичен - провал. Става въпрос да разберем какво още е останало в резервоара му, какво все още има, може ли да си осигури място сред най-добрите през годината".

"Същото важи и за Уайлдър, беше аут за две години, той имаше една битка между тях, която беше един рунд, Джо Паркър имаше наистина добра победа при последното излизане".

И двамата се надяват, че ще се бият помежду си, но те трябва да преминат през две много тежки битки. Валин и Паркър участват в тези битки, защото чувстват, че имат шанс и чувстват, че могат да спечелят. И, ако го направят тогава ще продължат към по-големи и по-добри неща през следващата година".

Как и кога да гледаме боксовата галавечер на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър - Денят на Страшния съд? 

Още: Гледай Антъни Джошуа - Ото Валин НА ЖИВО - ето как и кога!

Галавечерта "Денят на Страшния съд" ще събере на ринга 16 от най-добрите представители в различните "тежки" категории в бокса. Най-интересните двубои пък са с участието на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, които един след друг ще се изправят съответно срещу Ото Валин и Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Паметната галавечер на Джошуа и Уайлдър ще се излъчат в България, но не и от българска телевизия. Родните фенове на бокса имат възможност да гледат целия боксов спектакъл в събота вечер с регистрация и абонамент в DAZN (линк към платформата). 

Събитието е част от "pay-per-view" програмата на компанията, като цената за България е най-ниска в световен мащаб - 29.99 лева. Повече информация за излъчването и абонаментните планове за галата на Джошуа и Уайлдър тук!

Още: "Ти си бита карта" - тежка закана срещу Антъни Джошуа, на която той отговори смразяващо (ВИДЕО)

Джошуа намекна, че иска трета битка с Усик и обяви дали страда срещу левичари

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички