Сринат ли? Антъни Джошуа спечели психобитката с Ото Валин с това изказване


Сринат ли? Антъни Джошуа спечели психобитката с Ото Валин с това изказване
Снимка: Getty Images

3526 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа нерядко е обвиняват за това, че е слаб психически. Подобен прийом за предимство опита и предстоящият му съперник Ото Валин. Двамата ще се изправят един срещу друг в "Денят на страшния съд", когато в действие ще видим куп топ боксьори.

Антъни Джошуа срина Ото Валин в психическата война

Все пак 34-годишният британец този път отговори подобаващо на Валин. Ей Джей заяви, че съперникът му не трябва да разчита на това дали самият Джошуа е в разклатено психическо състояние, а на собствените си възможности и на това, че се е трудил здраво.

"Той трябва да уповава на своите умения и на това, на което е способен. Той трябва да се уповава на това, че се е трудил здраво, да вярва на своите умения и да мисли, че е достатъчно добър. Не трябва да се уповава на това дали съм психически силен, или не.

Още: Джошуа трепери: Безмилостният удар на Ото Валин, който за малко да пренапише историята на бокса (ВИДЕО)

Лудост е да влезеш в битка и да се надяваш, че човекът, срещу когото се изправяш, не е психически готов и че това ще ти даде шанс да победиш. Това, на което аз се уповавам, е моята увереност, сила, издръжливост, брадичката ми, сърцето ми, физическата ми подготовка, уменията ми. Няма нищо общо с Ото. Всичко, на което се уповавам, е свързано с мен. Това ми дава увереност" - заяви Джошуа пред Talksport.

Антъни Джошуа и Ото Валин

Как да гледаме битката на Антъни Джошуа срещу Ото Валин?

Спорът между двамата ще бъде разрешен в "Денят на страшния съд". Галавечерта приковава погледите и очакванията са големи, тъй като в последните години не е имало събитие от подобен мащаб, събиращо толкова големи имена на ринга в една нощ.

Всичко това може да бъде наблюдавано само по един начин от България. Шоуто в Саудитска Арабия и осемте суперсблъсъка ще бъдат излъчени само в стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). За целта трябва да имаме абонамент и платен pay-per-view пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Повече за това как да гледаме Джошуа, Уайлдър и останалите топ боксьори, както и колко ще струва - тук.

Още: Гледай Антъни Джошуа - Ото Валин НА ЖИВО - ето как и кога!

"Ти си бита карта" - тежка закана срещу Антъни Джошуа, на която той отговори смразяващо (ВИДЕО)

Джошуа намекна, че иска трета битка с Усик и обяви дали страда срещу левичари

Внимавай, Джошуа! Валин трябваше да е световен шампион след "кървава баня" в Лас Вегас срещу Фюри (ВИДЕО)

Ексклузивно в SportLive: Антъни Джошуа обяви бъдещето си с 1 кратко изречение (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички