Симулация: Антъни Джошуа срещу Тайсън Фюри - кой побеждава и кой нанася нокдаун - пълна битка? (ВИДЕО)


Симулация: Антъни Джошуа срещу Тайсън Фюри - кой побеждава и кой нанася нокдаун - пълна битка? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4542 0

След победата на Антъни Джошуа над Кубрат Пулев в двубоя за световната титла в тежка категория боксовият свят моментално започна да говори за сблъсък за обединяване на поясите между Ей Джей и неговия сънародник Тайсън Фюри.

Мнозина, включително и промоутърът Еди Хърн, определят тази битка като битката на века, която ще остане в историята. Двамата боксьори размениха дума, макар и не лице в лице, като по всяка вероятност мачът ще се състои и то съвсем скоро - през 2021 година.

Любопитното е, че много водещи букмейкъри, сред които Melbet, вече определиха коефициенти за възможността двамата да се изправят на ринга в следващ мач. Залози се приемат срещу ставка около 1.25, което означава, че битката е почти сигурна.

Нетърпелив привърженик обаче използва компютърна симулация, чрез която се опитва да предвиди сблъсъка. В тази симуация краен победител се оказва Фюри, който надделява с точки след 12 рунда на бой, като и тримата съдии отсъждат 116-111.

Трябва да се отбележи, че в този сблъсък се стига и до един нокдаун, като той отново е на сметката на Фюри, който поваля своя съперник. Джошуа обаче успява да се изправи и да довърши мача. Вижте го целия във видеото, прикачено по-долу.

А по-рано Тайсън Фюри обясни грубостта си към Джошуа и го подкани да подписва договора за битката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички