СНИМКА: Въпреки мръснишките номера на Руис, Джошуа го прегърна топло след двубоя


СНИМКА: Въпреки мръснишките номера на Руис, Джошуа го прегърна топло след двубоя

4052 0

Въпреки че не беше в най-добрата си форма, Анди Руис даде много сериозен отпор на Антъни Джошуа в реванша между двамата боксьори, завършил с категорична победа на британеца. Мексиканецът до последно се опитваше да потърси размяна на удари с отлично защитаващия се Ей Джей, а в опитите си многократно си позволи да използва мръснишни номер. Най-честият прийом, изпозлван от вече бившия шампион, представляваше поредица от удари в бъбреците или в задната част на главата при клинч. Съдията му направи няколко забележки, но той не се притесни и продължи да изпозлва този метод. 

Това подразни сериозно Джошуа, който на няколко пъти гледаше злобно към Руис, а в 8-ия рунд дори наруши баланса в играта си и се приближи до Анди в опит да го нокаутира, но мексиканецът това и чакаше и нанесе добри, чисти удари. Антъни бързо възстанови позиция и не позволи повече да се отклони от тактиката си, но на пресконференцията след мача сподели, че е искал да напъха юмрука си в главата на опонента, но се е въздържал, следвайки неотлъчно плана за победа над Руис. 

С финалния гонг обаче двамата боксьори бързо забравиха за номерата по време на битката, като Джошуа прегърна топло опонента си и му каза няколко окуражаващи думи. Ето и снимката на двамата: 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама