СНИМКА: Въпреки мръснишките номера на Руис, Джошуа го прегърна топло след двубоя


СНИМКА: Въпреки мръснишките номера на Руис, Джошуа го прегърна топло след двубоя
Снимка: Getty Images/Gulliver

5408 0

Въпреки че не беше в най-добрата си форма, Анди Руис даде много сериозен отпор на Антъни Джошуа в реванша между двамата боксьори, завършил с категорична победа на британеца. Мексиканецът до последно се опитваше да потърси размяна на удари с отлично защитаващия се Ей Джей, а в опитите си многократно си позволи да използва мръснишни номер. Най-честият прийом, изпозлван от вече бившия шампион, представляваше поредица от удари в бъбреците или в задната част на главата при клинч. Съдията му направи няколко забележки, но той не се притесни и продължи да изпозлва този метод. 

Това подразни сериозно Джошуа, който на няколко пъти гледаше злобно към Руис, а в 8-ия рунд дори наруши баланса в играта си и се приближи до Анди в опит да го нокаутира, но мексиканецът това и чакаше и нанесе добри, чисти удари. Антъни бързо възстанови позиция и не позволи повече да се отклони от тактиката си, но на пресконференцията след мача сподели, че е искал да напъха юмрука си в главата на опонента, но се е въздържал, следвайки неотлъчно плана за победа над Руис. 

С финалния гонг обаче двамата боксьори бързо забравиха за номерата по време на битката, като Джошуа прегърна топло опонента си и му каза няколко окуражаващи думи. Ето и снимката на двамата: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички