Джошуа и Хърн отговориха на въпроса ще се бие ли Антъни с Пулев и Усик


Джошуа и Хърн отговориха на въпроса ще се бие ли Антъни с Пулев и Усик
Снимка: Guliver/GettyImages

14947 0

Антъни Джошуа все още не се беше насладил напълно на факта, че си върна световните титли в тежка категория на IBF, WBO и WBA, когато стана ясно, че от WBO са наредили задължителна защита на колана срещу Олександър Усик. Двубоят трябва да бъде проведен в следващите 180 дни, или британецът да освободи пояса. 

Още на пресконференцията Ей Джей беше попитан за възможността да се бие срещу Усик и той отговори лаконично: "Няма абсолютно никакви проблеми". Повече яснота внесе Еди Хърн, който сподели, че Джошуа е доказал, че не бяга от предизвикателства и предстоят преговори както за двубой с Усик, така и за такъв срещу Кубрат Пулев. 

"В момента има претенденти на IBF и WBO, които са задължителни. Тази вечер е за празненство и няма да обсъждаме подробно това. Антъни е доказал, че не бяга от такива предизвикателства. Първата му защита беше срещу Пулев, но той се отказа и трябваше да се бие с Такам само с една седмица предизвестие. След това защити пояса срещу Александър Поветкин, като никой не искаше да се бие с руснака по това време. Сега има двама нови задължителни претенденти. Ще трябва да се справи с тях. Ще говорим с федерациите и ще се разберем в какъв ред да бъдат проведени защитите", разкри промоутърът на пресконференцията след двубоя. Какво каза Кубрат Пулев за възможността да се бие за титлата вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички