Какво каза Джошуа на Руис в момента, в който му отне шампионските титли?


Какво каза Джошуа на Руис в момента, в който му отне шампионските титли?

28861 0

Антъни Джошуа си припомни чувството да е шампион и победител на боксовия ринг, след като в 12-рундов спектакъл тотално обезличи и обезвреди Анди Руис и си върна световните титли на IBF, WBA и WBO, които загуби преди 6 месеца в "Медисън Скуеър Гардън". 

В момента, в който беше обявен за победител, британецът вдигна победоносно ръце, но след това веднага се насочи към своя опонент и го е окуражил след поражението, по време на което Руис определено не изглеждаше в най-доброто си състояние. По време на пресконференцията Ей Джей разкри какво му е казал преди двамата да бъдат заобиколени от журналисти на телевизиите, излъчващи двубоя. 

"Казах му никога да не се предава. Трудно е, когато загубиш, но той е велик човек и му казах, че е голям шампион и трябва да преследва мечатата си. Боксът е труден спорт, но той вече е оставил голяма следа след себе си и създаде собствен завет. Тази вечер аз добавих към своето наследство в спорта и се радвам, че пътищата ни се пресякоха и оставихме заедно нещо за историята на бокса", сподели Джошуа по повод краткия разговор, проведен с Руис. 

Самият мексиканец беше много разочарован след поражението си, но не толкова заради загубата, а заради самото си отношение към двубоя, като Руис разкри притеснителните причини за слабото си представяне (четете подробности тук).  

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама