Антъни Джошуа с категоричен отговор към критиците за "скучната" победа над Руис


Антъни Джошуа с категоричен отговор към критиците за "скучната" победа над Руис

7432 0

Новият шампион на IBF, WBA и WBO Антъни Джошуа имаше какво да каже на феновете и анализаторите в световния бокс, които определиха победата му над Анди Руис като "скучна". Британецът бе категоричен, че отдавна е изолиран външните шумове в живота си и е имал ясна стратегия, която е изпълявал от самото начало на срещата. 

Както е известно, Ей Джей спечели по категоричен начин, макар и с единодушно съдийско решение, вместо с нокаут. Доминацията му обаче беше очеизвадна, а представянето му - блестящо. 

"Не трябва да слушам какво говорят за мен различни хора, защото ако ги бях послушал... имах си собствен план, който следвах неотлъчно и сега съм шампион. Ще следвам инстинктите си винаги", категоричен беше Джошуа и обясни до някаква степен липсата на нокаут. 

"Мога да нокаутирам хора, когато искам, и мога да се боксирам, когато искам. Тази вечер ставаше въпрос за победа. Трябваше да се доверя на процеса си. Да, можех да направя повече, но понякога простотата е гениалност. Това беше мотото ми за тази вечер. Исках да играя изчистено, защото знаех, че това ще доведе до гениално представяне. Тази вечер бях по-класен от шампиона. Исках да докажа на себе си, че всеки път когато се кача на ринга, понякога може и да загубя, но винаги трябва да се подготвям максимално добре. Исках да се върна към 70-те, когато трябваше да удряш и да не позволяваш да те удрят", сподели още Джошуа по време на пресконференцията след победата си. 

Все пак британецът имаше много добри попадения в мача, а най-впечатляващият удар на Джошуа, отворил аркада под окото на Руис, може да видите в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама