Бокс: Обявиха датата за реванша между Антъни Джошуа и Олександър Усик


Бокс: Обявиха датата за реванша между Антъни Джошуа и Олександър Усик
Снимка: Getty Images

2294 0

На 25 септември тази година украинецът Олександър Усик шокира света и най-вече Великобритания, отнемайки титлите на Антъни Джошуа от WBA, IBF, WBO и IBO.

Дългоочакваният реванш между двамата ще се проведе на 25 април 2022 г., ако можем да вярваме на тези думи на промоутъра на Усик - Александър Красюк, който обяви и че по-скоро мачът няма да се състои в Украйна:

"Къде точно ще се проведе битката ще стане известно в средата на декември. Единственото нещо, в което Украйна не може да предостави по-добри възможности от Великобритания – това е доходът от продажба на билети. От тази гледна точка провеждането на реванша във Великобритания е по-целесъобразно".

"Относителната дата на втория двубой – това са 7 месеца от провеждането на първата среща. На 25 септември 2021 година се проведе първата битка, значи реваншът трябва да се проведе на 25 април 2022 година. Това е крайният срок, от който ние вземаме решение сега", коментира Александър Красюк пред "Sports.ru".

В началото на месеца промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, направи ИЗНЕНАДВАЩ избор за Топ 5 на най-добрите боксьори в света в тежка категория!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички