Джошуа отказва реванш с Усик, но при едно условие?


Джошуа отказва реванш с Усик, но при едно условие?
Снимка: Getty Images

18336 0

Антъни Джошуа има възможност да се оттегли от реванша с Олександър Усик, който е планиран за месец март 2022 г. След като Тайсън Фюри защити пояса по версията на WBC все по-усилено се заговори за мач между Циганския крал и Усик.

Наскоро Фюри заяви, че се интересува само от две битки, като това са именно мачове срещу Ей Джей и украинеца. Фюри предложи Антъни да се откаже от реванша в ползата на мач за обединяване на поясите, след което да се бие с победителя.

“На този етап от кариерата ми не става въпрос за парите, а за уважението. Трябва да погледнете какво искам от тази игра; номер едно е уважението. Не е нужно да ме харесваш, но ще ме уважаваш.

Второто е да изляза като боец, някой, който е готов да се бие с най-добрите в своята дивизия. Искам когато вървя по улиците със сина си, братовчед ми и племенниците си, хората да знаят, че съм истински боец.

По отношение на оттеглянето от боя, не знам дали това съответства на морала. Искам да бъда известен и като един от най-умните бизнесмени.

Искам да вземам разумни решения и ако парите са правилни за оттегляенто, ще трябва да ги разгледаме, но уважението има повече стойност от парите.

Ще взема ли парите за оттегляне ? Ако това е умен бизнес ход, то ще се отрази ли на репутацията и уважението ми ? Ще мога ли да се бия с най-добрите бойци ? Това са трите неща, които трябва да взема предвид”, заяви Антъни Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички