Кубрат Пулев: Антъни Джошуа не е нищо особено


Кубрат Пулев: Антъни Джошуа не е нищо особено
Снимка: Lap.bg

23527 0

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев изказа мнението си относно предстоящия реванш между Олександър Усик и Антъни Джошуа. Украинецът триумфира над AJ в първата им битка и така се окичи с поясите на WBA, IBF, WBO и IBO.

Пулев в момента се готви за боя си срещу Франк Мир в експерименталния формат Triad Combat, който съчетава елементи на бокс и смесени бойни изкуства.

„Боксирах се с Джошуа още преди Усик и още тогава казах, че Антъни не е нищо особено. Той просто се готви добре и това е всичко. Той не е нищо особено нито като личност, нито от технически план”, каза Пулев пред Fight Hub TV.

„Джошуа не е толкова талантлив, колкото говорят хората. Усик е по-добър като боксьор. Смятам, че в реванша Олександър ще нокаутира Джошуа. Преди първата им среща аз предсказах, че Усик ще победи, така и се получи. Сега ви казвам, че той ще нокаутира Джошуа, защото Антъни е нищо“, добави Кубрат по темата.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в SportLive.bg!

Следете мача на Кубрат Пулев срещу Франк Мир  (проследете линка)! 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички