Разкървавен и разярен: Последният нокаут на Кобрата в профи бокса (ВИДЕО)


Разкървавен и разярен: Последният нокаут на Кобрата в профи бокса (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

11838 0

Родният боксьор Кубрат Пулев знае отлично как да се измъкне от трудна ситуация на ринга, как да превърне минусите в плюсове и да се поздрави с успеха. Точно това се случи и на един от двубоите му през 2019 година.

Датата бе 23-и март, мястото - щата Калифорния, САЩ, а опонента - румънското страшилище Богдан Дину. 196-сантиметровата машина имаше само 1 поражение на сметката си, преди да сблъсъка срещу Кубрат, и 18 победи, 14 от които с нокаут. От другата страна, това не бе просто поредният важен мач за Кобрата, а първата му изява отвъд Океана, където боксът е на почит.

Срещата в залата "The Hangar" не започна никак добре за Пулев. Още в четвъртия рунд неговият съперник успя да отвори сериозна аркада над лявото око на Кубрат. Мнозина смятаха, че това е бил моментът, в който всичко е щяло да приключи, но Кобрата бе на друго мнение.

Оттук насетне всичко бе в полза на българския боксьор. Той сложи онази разярена физиономия, с която никой не иска да си има работа, и буквално помете румънеца. Крошетата на Кобрата буквално унищожиха Дину, който бе повален в 7-я рунд и не успя да се изправи. 

Това бе победа №27 (14-а с нокаут) в кариерата на Кубрат, която допълнително затвърди претенциите на Пулев за мач за титлите в тежка категория срещу Антъни Джошуа. След мача с Кобрата пък Богдан Дину излезе на ринга три пъти, записвайки 2 победи и 1 загуба.

Тази събота (9 юни) на Кубрат Пулев му предстои поредното изпитание. Българинът ще се изправи лице в лице с британеца Дерек Чисора, който ще иска да си отмъсти за загубата си от Кобрата през 2016 година. Шоуто ще бъде гарантирано!

Видеото с най-интересните моменти от мача Пулев - Дину:

ВИЖТЕ ОЩЕ: На Острова смятат, че Пулев ще пенсионира Чисора.

Всичко за мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора може да четете на SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички