Чисора: "Имах ковид.." Пулев говори големи глупости за Джошуа!


Чисора: "Имах ковид.." Пулев говори големи глупости за Джошуа!
Снимка: Getty Images

633 0

Британският боксьор Дерек Чисора нападна Кубрат Пулев заради скорошни негови изказвания относно загубата му от Антъни Джошуа през 2020 година. Двамата ще премерят сили на ринга тази събота, 9 юли. 

"Все още съм гладен и все още искам да се бия. Все още искам да причинявам щети на хората и все още искам да забавлявам. Без неуважение към големия човек (Пулев, бел.ред.), той изчака няколко години, преди да се бие за световната титла и когато се би за нея, излизаше с оправдания. "Имах ковид и не спарингирах добре". Това са големи глупости, ако трябва да съм честен", избухна съперникът на българина на 9-и юли. 

"Аз я искам повече. Не е нужно да се харесвам на всички. Знам какво имам и продавам продукт на хора, които искат да имат този продукт. И този продукт е война. Тренирам здраво. Имам страст към играта. Заповядайте на 9 юли.

13-и рунд ще бъде основно там, където спряхме. Да, той имаше битка преди няколко седмици, но той се боксира с някого, който не притежава нито едно от моите умения", отсече британецът. А ето какво се питат на Острова относно Кубрат Пулев.

Следете всичко за мача Дерек Чисора - Кубрат Пулев в Sportlive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Единственото момиче в младежкия му тим учи Ерлинг Холанд на футбол (СНИМКИ+ВИДЕО)

Нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд е един от най-популярните и най-желаните футболисти към...

Реклама
Най-четени новини

виж всички