"Пулев ми счупи врата, но ме спаси от парализа": В САЩ събудиха кошмара от мача на Кубрат с Франк Мир


"Пулев ми счупи врата, но ме спаси от парализа": В САЩ събудиха кошмара от мача на Кубрат с Франк Мир
Снимка: Getty Images, колаж на SportLive

106389 0

Разтърсващо интервю на един от съперниците на Кубрат Пулев бе подложено на ново разсикване в боксов форума и извади на бял свят подробности, които в България бяхме попропуснали. Става дума за опита на родния боксьор в авантюрата "Triad Combat", където негов съперник беше легендата на ММА Франк Мир.

Защо мачът бе кошмар?

Нещата тогава приключиха много зле за американеца, който бе наранен след удар на Кобрата и ако българинът го беше ударил отново, можеше да се стигне до фатален изход. Съдията на мача Дан Миралиота се забави необичайно много, преди да прекрати битката, и само реакцията на Кобрата спаси съперника му.

Разкритията на Мир

"Вратът ми беше счупен. Лекарите ми казаха, че ако бях получил още един удар, можеше да остана парализиран", споделя Мир пред "CVV Clips".

Припомняме, че битката се проведе в края на 2021 година и Пулев спечели с технически нокаут в първия рунд.

Феновете пак говорят за мача

Видеото беше споделено във форума на портала sherdog.com. Феновете усилено призовават Мир завинаги да остане в пенсия от всякакви бойни спортове и хвалят Кубрат за това, че е спасил живота на съперника си.

"Франк трябва наистина да е имал нужда от парите", "Иска ми се Франк Мир никога да не бе приемал този мач", "Големият Дан искаше той да умре", Как според мениджърите на Франк това е добра идея? Пулев беше в топ 10 на тежка категория при поколение, което бе избягвано като чума в развета на силите си, а единствените му загуби бяха от Кличко и Джошуа", са само част от коментарите. А ето какво каза Кубрат след бруталния момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички