Промоутърът на Тайсън Фюри моли Антъни Джошуа да преразгледа офертата за сблъсъка помежду им


Промоутърът на Тайсън Фюри моли Антъни Джошуа да преразгледа офертата за сблъсъка помежду им
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

1912 0

Промоутърът на Тайсън Фюри - Франк Уорън помоли Антъни Джошуа да преразгледа предложението за битка с Циганския крал през септември. Екипът на Джошуа обаче е информирал Уорън, че плановете им остават за това AJ да се бие през август, а по-късно и през декември.

"Изпращам съобщение до екипа на Антъни Джошуа – моля, помислете отново, нека направим тази битка за феновете на бокса по целия свят, нека я направим. Наистина бих искал да видя това, всички фенове биха се радвали да го видят", каза Уорън за "IFL TV".

"Условията не са проблем, защото ги съгласувахме, нека се опитаме да го направим. Знам, че вашият екип е казал "не", но аз не съм човек, който никога не се отказва от нещата. Всички биха искали това да се случи на родна земя в Англия", добави още промоутърът на Фюри.

Сагата около опонента на Фюри продължава

Още от изминалата година се заговори, че през 2023-а ще станем свидетели на битка между Тайсън Фюри и Олександър Усик, която да обедини всички пояси в тежка категория, но през април стана ясно, че разговорите между двете страни са пропаднали. От тогава всякакви големи имена в тежката категория на бокса като Анди Руис, Антъни Джошуа и дори Дионтей Уалйдър са спрягани за евентуални нови съперници на Циганския крал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тайсън Фюри посочи боксьора, срещу когото не би се изправил на ринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички