"Нека дадем на света това, което иска" - Тайсън Фюри изпрати договор на Антъни Джошуа


"Нека дадем на света това, което иска" - Тайсън Фюри изпрати договор на Антъни Джошуа
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

7147 0

Тайсън Фюри използва Instagram в петък, за да потвърди информацията за битка за титлата в тежка категория срещу Антъни Джошуа, която в момента е в етап на преговори. Той твърди, че е изпратил договора на опонента си "преди няколко дни".

Дългоочакваната битка от всички фенове

34-годишният Фюри е шампион на WBC в тежка категория, след като победи Дионтей Уайлдър през 2020 г. А очакванията са битката да се проведе през септември, потвърди ESPN.

"Преди няколко дни изпратих проектодоговор на Антъни Джошуа за битка през септември на стадион "Уембли", написа Фюри. "Това е битка, която всеки иска да види, включително и аз. Що се отнася до AJ, нека дадем на света това, което искат да видят".

"Този път няма да правя милиони видеоклипове и да продължавам да оказвам натиск. Топката вече е във вашето поле"., като Фюри тагна Франк Уорън, Еди Хърн и няколко медии, включително ESPN и Sky Sports.

Няколко битки за Тайсън Фюри

Новината, че Фюри иска да се бие с Джошуа, идва няколко дни след информацията, че е на ръба на осигуряването на неочакван мач срещу австралиеца в тежка категория Джай Опетая.  "Циганския крал" е нетърпелив за съперник, след като преговорите с Олександър Усик се провалиха по-рано тази година.

Фюри наскоро заяви, че иска следващата му битка да се проведе в Австралия, но все още няма подсигурен противник.

"Определено съм запален по идеята, може дори да е следващата ми битка тук. Просто все още нямам опонент, така че ще го измислим. През следващите няколко дни ще пътуваме до няколко различни щата и ще разглеждаме някои потенциални места за следващата ми битка .. Австралийците винаги са луди фенове на бокса, така че би било страхотно", сподели Фюри, който разкри, че не би се изправил само срещу един определен боскьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички